Delphine

25/februari/2022

We hebben Enrique geboekt voor een groep kids tussen 3 en 8 jaar. Enrique wist hen allemaal te boeien en betoveren. Ook heel fijn dat de kindjes zelf betrokken worden bij de show. En als begeleidster van de bende, was ik als volwassene ook geamuseerd aan het kijken.

Zeer professioneel. Een aanrader.


Sofie van ginneken

De verjaardagsfeestje van onze wout werd nog plezanter met de leuke goochelact! bij elke goocheltruc waren er verbaasde en blije gezichten te zien. Zelfs wij als ouders genoten enorm van de show. Het is een dynamisch, verrassende aanrader voor uw feestje!x

9 sep. 2019

Clown Enrique was de hoofdact van onze jaarlijkse familiedag. Hij heeft de kinderen, maar vooral met humor en kunstige trucs iedereen bewonderd en vermaakt. Het was een erg geslaagde middag met veel interactie. We zitten nog vol verbazing hoe bepaalde trucs nu zijn. Ook speelde Enrique leuk in op de kinderen met ballonnen vouwen. Het is een aanrader om hem te boeken!
MVG Gerry (Breda, NL)


Jaennine Bex

12 jun. 2019

Je hebt ons een gezellig , fantastisch uurtje bezorgd. De kinderen stellen zich vragen , hoe kan dit of hoe deed hij dat. In een volgend feestje ben je zeker weer welkom . Bedankt goochelaar Enriqué

Beckx Jeannine


Kristof en Lore

16 jun. 2018

Clown Enrique is top!!! Super namiddag op verjaardagsfeestje van ons dochtertje. Op en top plezier voor jong EN oud! Enrique’s trucs zijn geweldig en zijn showgehalte werkt goed op de lachspieren.
Zeker eens uitproberen!
Kristof en Lore


Geef een review