september 2022

Absoluut geweldig

Wij boekten Erik niet als clown maar als goochelaar. Hij gaf 3u het beste van zichzelf door aan alle tafels een showtje te geven. Absoluut een aanrader!!!!!


25/februari/2022

We hebben Enrique geboekt voor een groep kids tussen 3 en 8 jaar. Enrique wist hen allemaal te boeien en betoveren. Ook heel fijn dat de kindjes zelf betrokken worden bij de show. En als begeleidster van de bende, was ik als volwassene ook geamuseerd aan het kijken.


Zeer geslaagde Show

21/november/2021

Wij hebben Enrique geboekt voor ons vriendenweekend en hebben dit als zeer positief ervaren. Ons gezelschap bestond uit een groep mannen van rond de 30 jaar. Het was vooraf een gok hoe de show zou vallen maar dit ging erg goed. Enrique voelde de groep goed aan, maakte ons nieuwsgierig naar de trucs en nam ons na afloop mee in een aantal leuke kaarttrucs. Wij kunnen Clown Enrique ten zeerste aanbevelen!


November 2021

Een vrolijke, verrassende en goed verzorgde show, ik vond hem zelf leuk, maar nog veel belangrijker mijn dochtertje en haar vriendjes vonden het fantastisch. En werd nog lang nagepraat over hoe de trucs waren uitgevoerdSeptember 2021

Geweldige show van Enrique

Onze leden van Samana Sint-Lambertus te Heverlee hebben Enorm genoten van een geweldige show. Muisstil was het in de zaal. Verwondering en verbazing troef. Bedankt Enrique. Warm aanbevolen.September 2021

Bedankt! Wij zijn super tevreden!

Alle kinderen vonden het een geweldige act tijdens het lentefeest van onze zoon!Januari 2020

Een dynamisch, verrassende aanrader

De verjaardagsfeestje van onze wout werd nog plezanter met de leuke goochelact! bij elke goocheltruc waren er verbaasde en blije gezichten te zien. Zelfs wij als ouders genoten enorm van de show. Het is een dynamisch, verrassende aanrader voor uw feestje!


september 2019

Clown Enrique was de hoofdact van onze jaarlijkse familiedag. Hij heeft de kinderen, maar vooral met humor en kunstige trucs iedereen bewonderd en vermaakt. Het was een erg geslaagde middag met veel interactie. We zitten nog vol verbazing hoe bepaalde trucs nu zijn. Ook speelde Enrique leuk in op de kinderen met ballonnen vouwen. Het is een aanrader om hem te boeken!
MVG Gerry (Breda, NL)


Jaennine Bex

12 jun. 2019

Je hebt ons een gezellig , fantastisch uurtje bezorgd. De kinderen stellen zich vragen , hoe kan dit of hoe deed hij dat. In een volgend feestje ben je zeker weer welkom . Bedankt goochelaar Enriqué


Kristof en Lore

16 jun. 2018

Clown Enrique is top!!! Super namiddag op verjaardagsfeestje van ons dochtertje. Op en top plezier voor jong EN oud! Enrique’s trucs zijn geweldig en zijn showgehalte werkt goed op de lachspieren.
Zeker eens uitproberen!
Kristof en Lore


Geef een review

Geef een review